U bevindt zich hier: Koffie & theeschenkerij 't Veenhuusje

Koffie & theeschenkerij 't Veenhuusje

Algemeen
Koffie & theeschenkerij 't Veenhuusje

't Veenhuusje is een nog autenthiek Veluws boerderijtje met rondom een schitterende tuin. Hier kunt u genieten van een lekker kopje thee of koffie met o.a. huisgemaakte taart.

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke producten, verse thee, vers gemalen koffie en huisgemaakte taart… Ook is er de mogelijkheid van een gezellige high-tea of creatieve workshops.

In de Engelse cottage tuin van ‘t Veenhuusje kunt u volop genieten van de natuur en de zomerzon. Op de meest sfeervolle plekken staan gezellige zithoekjes zodat u zelf kunt kiezen waar u wilt gaan zitten. Gekakel van kippen en getjilp van vogels maken de tuin compleet.

Is het even wat minder met het weer? Geen probleem. Het knusse theehuis biedt volop gezelligheid. De geur van versgemalen koffie en versgebakken taart zorgen ervoor dat u net even wat langer blijft zitten dan dat u eigenlijk van plan was.

De high tea die geserveerd wordt is er een met oog voor smaak en detail. Scones met jam en clotted cream, fleurige cupcakes, traditionele hapjes en overheerlijke sandwiches, tesamen met bijpassende losse theesoorten maken uw bezoek aan ‘t Veenhuusje compleet. Alles is huisgemaakt met vers fruit van het seizoen en er is onbeperkt thee.

Kenmerken
Types
  • Theetuin
  • Brasserie/Lunchroom
Lidmaatschappen
  • Lid VVV
Openingstijden
Koffie & theeschenkerij 't Veenhuusje
woensdag 11:00 - 17:00
donderdag 11:00 - 17:00
vrijdag 11:00 - 17:00
zaterdag 11:00 - 17:00
zondag 11:00 - 17:00
Foto's
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Koffie & Theeschenkerij 't Veenhuusje
Veenwaterweg 16
3881 RM PUTTEN

E-mail
info@veenhuusje.nl

Telefoon
0341 491 113
06 17075217

Website
Algemene informatie