U bevindt zich hier: Twello Air Fantasy

Twello Air Fantasy

Algemeen
23 FEB - 24 FEB Twello Air Fantasy

Trek je schoenen maar vast uit want in de voorjaarsvakantie wordt het dolle pret voor kinderen! Sporthal De Jachtlust is dan omgebouwd in het springkussen-paradijs Twello Air Fantasy. Air Fantasy is een tof dagje uit voor basisschool kinderen. Een dag klauteren, stuiteren, springen en glijden op een grote hoeveelheid spring- en spelkussens. De Jachtlust word getransformeerd tot een speelparadijs. Van avontuurlijke stormbanen tot aan spectaculaire en kolossale spring- en spelkussens. Hiermee biedt Air Fantasy een veelzijdige mix voor jong en oud.

Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek en een speelhoek voor de allerkleinsten, ook zal clown Knapie leuke ballonfiguren komen maken tussen 13.00 en 15.00 uur.

Voor kinderen tot 2 jaar betaalt u 1 euro, kinderen van 3 tot 12 jaar betalen 5 euro. Ouders mogen gratis naar binnen. Er is een uitgebreid terras en horeca aanwezig.

Spring een gat in de lucht! Een hele dag klauteren en springen op de meest bijzondere springkussens. Van een disco olifant tot aan een piraten schip! Of durf jij tussen die gevaarlijke tanden van de krokodil af te glijden?
Air Fantasy is tijdens de paasdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Parkeren is gratis, in de zaal is voldoende zitgelegenheid en horeca aanwezig.

Prijzen
Twello Air Fantasy
Kinderen Vanaf € 5,00
Kinderen Vanaf € 1,00

Kenmerken
Types
  • Sportevenement
Leeftijd
  • Maximum leeftijd: 12
Openingstijden
Twello Air Fantasy
23 feb 2019 10:00 - 17:00
24 feb 2019 10:00 - 17:00
Foto's
  •  © Airfantasy/A. Hamersma
Kaart
Bekijk op kaart


Locatie

Twello Air Fantasy
Jachtlustplein 7
7391 BW TWELLO

Contact


Website
Algemene informatie