U bevindt zich hier: Lente Live!

Lente Live!

Algemeen
5 APR - 7 APR Lente Live!

LenteLive! trapt het tentfeestseizoen weer af! Het is hét eerste tentfeest in de regio, waarna er een hele reeks feesten zullen volgen. Op 5, 6 en 7 april zal de mega festivaltent weer aan de Bekendijk staan, waar de lente ingeluid wordt. Na het succes van vorig jaar is dit jaar de tweede vrijdag editie! De avond zal van start gaan met niemand minder dan van Dik Hout. Van Dik Hout is uiteraard bekend van ‘Stil in mij’ maar natuurlijk ook van de succesvolle Poema’s waarmee ze onder andere ‘Houten hart’ en ‘Zij maakt het verschil’ uitbrachten.

De band The Hot Studs sluiten de vrijdagavond af met legendarische nummers uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Een fantastisch repertoire voor de muziekliefhebber te denken aan: The Beatles, CCR, Ramones, Johny Cash, Status Quo en nog veel meer. Deze avond is toegankelijk vanaf 23+ jaar.

Zaterdag 6 april: Dit jaar met niemand anders dan Baby Blue, Dj Sander en Beatcrooks. De Beatcrooks zijn onlangs uitgeroepen tot de populairste DJ Act van 2018 en zetten de tent op hun kop met onder andere hun happy Hoken remix. Maar ook Band Baby Blue is dit jaar uitverkozen tot de beste party band van Nederland en speelden onder andere op Paaspop en de Zwarte Cross.

Waar LenteLive! is, is uiteraard ook Dj Sander hij draait zowel op zaterdag als zondag.

Zondag 7 april: Lentebokbierdag Traditiegetrouw slaan we het eerste lentebokje weer aan op zondag! Er zijn diverse bokbieren op de tap voor de echte fijnproevers. Uiteraard kunnen de jonge bezoekers zich uitleven in de lammetjesweide. Waar diverse attracties aanwezig zijn. Op zondag staan de Daredevils geprogrammeerd. Een band die zorgt voor de nodige classics en gewaagde actuele hits. The Wetnecks zullen zorgen voor een feest van herkenning in een mix van Blue grass, country, dance, polka en rock ’n roll. En dat alles met een vette knipoog en veel humor. De entree op zondag is gratis.

Start voorverkoop: E-Tickets voor de vrijdag en zaterdag zijn vanaf 15 december verkrijgbaar via www.lentelive.com .

Vanaf 23 februari zijn er ook tickets verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten. Zolang de voorraad strekt.

Voorverkoopadressen (vanaf 23 februari 2019) Twello: Foto Combi van de Worp/ Mocca Mentha, De Vecht: Café zaal de Groot, Vaassen: Café Bar de Ruif.


Prijzen
Lente Live!
Vanaf € 13,00
T/m € 15,00

Prijs vanaf: € 12.00
Openingstijden
Lente Live!
05 apr 2019 20:00 - 01:00
06 apr 2019 20:00 - 01:00
07 apr 2019 14:00 - 19:30
Foto's
  •  © LenteLive
  •  © Voorster Nieuws
Kaart
Bekijk op kaart


Locatie

Festival terrein
Hoevenallee 4
7396 NP TERWOLDE