U bevindt zich hier: Expositie buitenschilders

Expositie buitenschilders

16 FEB - 10 MRT Expositie buitenschilders

Bij de Kunstkring in Twello is zaterdag 16 februari om 15.00 uur de feestelijke opening van een nieuwe expositie; het is deze keer de beurt aan De Buitenschilders om hun werk tentoon te stellen. Werkstukken die de afgelopen jaren in Twello en omgeving zijn gemaakt, zijn te bewonderen tot 10 maart. Bijzondere plekjes, doorkijkjes, gebouwen en natuur zijn in allerlei materialen in beeld gebracht. Denk aan de ruïne De Nijenbeek, maar ook het uitzicht vanaf

‘Buiten schilderen heeft zo zijn uitdaging, maar biedt een mooi leerproces,’ aldus Sjaak Crezee, bestuurslid en oprichter van De Buitenschilders-groep.
Vanaf eind april en in de zomer van 2019, wanneer de natuur sprankelt en alles vol in bloei is, organiseert de Kunstkring Voorst voor het vijfde jaar op rij voor haar leden Schilderen/Tekenen in de buitenlucht. In juli kunnen ook niet-leden kunnen kennismaken. Al schilderend kun je het landschap en de omgeving op een bijzondere manier ervaren. Lekker buiten schilderen, met uitzicht over een weiland, markante gebouwen, akkers en boerderijtjes in de verte en de breed stromende IJssel. Kortom, laat je inspireren door wat er buiten is.

Belangstellenden voor het buiten schilderen, kunnen tijdens de expositie informatie krijgen. Vanaf eind april 2019 schilderen de leden elke derde donderdag van de maand (voor zover het weer het toelaat). De eerste vier maandagen van juli zijn voor iedereen die wil ervaren wat buiten schilderen is en wil kennismaken met de Kunstkring. De schilders stationeren zich op diverse plekken in de gemeente Voorst van 10.30 uur tot 16.00 uur.
Kosten voor niet-leden €10, - per keer. Voor informatie en aanmelding: Kunstkring Voorst, e-mail bestuurslid sjaakcrezee4@gmail.com

Expositie buitenschilders
periode 16-02-2019 t/m 10-03-2019