U bevindt zich hier: Weekmarkt Eerbeek

Weekmarkt Eerbeek

Algemeen
11 SEP - 25 DEC Weekmarkt Eerbeek

Iedere dinsdag van 10:30 uur tot 16:30 uur is er markt op het Oranje Nassauplein in Eerbeek. Een gezellige en knusse markt in het centrum van Eerbeek. Voor de meest verse producten voor een goede prijs bent u op de markt aan het juiste adres!

Iedere dinsdag van 10:30 uur tot 16:30 uur is er markt op het Oranje Nassauplein in Eerbeek. Een gezellige en knusse markt in het centrum van Eerbeek.

Op de markt bent u aan het juiste adres voor heerlijke verse kip, vlees, groente & fruit, brood & banket, diverse soorten kaas en natuurlijk ook non-food producten, zoals kleding, hobby-artikelen en dierenbenodigdheden. Uit bijna alle productcategorieën is wel iets op de markt te vinden.
De ondernemers helpen u graag bij het vinden van de juiste en beste producten. Ook wordt er graag een praatje gemaakt met de klanten, gastvrijheid & service staat dan ook centraal op de markt.

Sinds kort is de Markt Eerbeek ook online te vinden op www.markteerbeek.nl. Op de website vindt u alle informatie over de ondernemers en hun producten, praktische informatie over de markt, het laatste marktnieuws en de nieuwste marktaanbiedingen.

Openingstijden
Weekmarkt Eerbeek
periode 08-09-2018 t/m 31-12-2029
dinsdag 10:30 - 16:30
Foto's
Kaart
Bekijk op kaart


Locatie

Weekmarkt Eerbeek
Oranje Nassauplein 29
6961 CJ EERBEEK

Contact


Website
Algemene informatie