U bevindt zich hier: Kampeerhoeve Bussloo

Kampeerhoeve Bussloo

Algemeen
Kampeerhoeve Bussloo

Luxe sfeervolle kampeerhoeve, recreatieplas- natuurgebied Bussloo op loop afstand, ruime plaatsen, nieuw sfeervol toiletgebouw met vloerverwarming, prachtige wandel en fiets omgeving aan de rand van IJssel en de Veluwe. Apeldoorn, de Hanzesteden Deventer en Zutphen op fietsafstand. Op loopafstand van de camping: viswater, een golfbaan, pitch en putt, zwemwater en wellness Thermen Bussloo. Camping open van 1 april t/m 31 oktober, voor campers hele jaar geopend. Tevens verhuur van een nette caravan. Knooppuntenroutes vanaf de camping.

Wilt u genieten van rust, ruimte en natuur in een sfeervolle authentieke plattelandsomgeving?

Dan bent u bij Kampeerhoeve Bussloo aan het juiste adres.

 

Het is een luxe sfeervolle kampeerhoeve, recreatieplas- natuurgebied Bussloo op loop afstand, ruime plaatsen, nieuw sfeervol toiletgebouw met vloerverwarming, prachtige wandel en fiets omgeving aan de rand van IJssel en de Veluwe. Apeldoorn en de Hanze steden Deventer en Zutphen op fietsafstand.  Knooppuntenroutes vanaf de camping. Op loopafstand van de camping: viswater, een golfbaan, pitch en putt, zwemwater en wellness Thermen Bussloo.

 

Op de kampeerhoeve zijn 10 Camperplaatsen op 2 verschillende locaties. Uiteraard kunt u ook met uw camper op het kampeerterrein staan tussen de caravans. Voor Campers is Kampeerhoeve Bussloo het hele jaar geopend

 

Wilt u graag op de camping verblijven maar heeft u geen eigen caravan of tent? Geen probleem u kunt  een caravan huren.

De caravan staat op een ruime comfortplaats en is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen (tot 14 jaar). Het is een geheel ingerichte caravan.


Kampeerhoeve Bussloo scoort een 9,2 bij Zoover. Bekijk de beoordelingen.

Foto's
  •  © Kampeerhoeve Bussloo
  •  © Kampeer
  •  © Kampeerhoeve Bussloo
  •  © Kampeerhoeve Bussloo
  •  © Kampeerhoeve Bussloo
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Kampeerhoeve Bussloo
Grotenhuisweg 50
7384 CT WILP GLD

E-mail
piethulscher@kampeerhoevebussloo.nl

Telefoon
06 20981659

Website
Algemene informatie