U bevindt zich hier: Klompenpad Avervoorderpad

Klompenpad Avervoorderpad

Algemeen
Klompenpad Avervoorderpad

Wandelen langs boerenerven, over schouwpaden en historische wegen in het prachtige buitengebied van De Vecht (Terwolde). Ontdek het mooie buitengebied van buurtschap De Vecht (Terwolde). Rust, ruimte, karakteristieke boerderijen en een landschap op de overgang van de Veluwe naar de IJssel bepalen hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Het Avervoorderpad is een rondwandeling van ong. 13 km en start op de parkeerplaats bij sportvereniging V en L, Kerkstraat 42 De Vecht (Terwolde). De route heeft een groene markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Het Avervoorderpad kan gecombineerd worden met het Niebroekerpad. De overstapper staat op de kaart en in het veld aangegeven.

Bezienswaardigheden: de nummers op de plattegrond in de brochure verwijzen naar bezienswaardigheden langs de route

Onverharde paden: niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Waterdicht en stevig schoeisel wordt aanbevolen

Honden verboden:het wandelpad loopt gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee en wild loopt. Om de dieren niet te verstoren zijn honden verboden. We vragen hiervoor uw begrip. Dit is ook aangegeven op de openstellingsborden die u aan het begin van het particuliere terrein vindt.

Prijzen
Klompenpad Avervoorderpad

Prijs: € 2.00
Kenmerken
Types
  • Wandelroute
Tocht/Route
  • Afstand: 13
Foto's
  •  © Stichting Gelders Landschap
  •  © www.klompenpaden.nl
Kaart
Bekijk op kaart


Contact

Parkeerplaats Ven L
Kerkstraat 42
7396 PH TERWOLDE