U bevindt zich hier: Home

Als je streek je lief is

Hof van Twello hecht aan een sterke locale economie. Behalve onze eigen aardappels, fruit, verse groenten en verwerkte producten verkopen wij producten van meer dan 35 regionale producenten. Hof van Twello is daarmee de grootste dagelijkse streekmarkt in de wijde omgeving. Zij zorgen voor (extra) inkomsten voor de meestal kleinschalige producenten en bieden u tegelijkertijd een prachti g assortiment food en non-food uit je eigen streek. Dat zet zoden aan de dijk.

Een greep uit het aanbod:

Van de Hof: Verse groenten, kruiden, aardappels, fruit en kleinfruit van buiten en uit de kas, Jams, thee, pizza’s, quiches, muffi ns, soepen, boekweit-haverrozijnenbrood, yaconstroop, mueslies, crackers, pesto’s, saté-seitan broodjes, appeltaart, brownies, etc.

Hof Van Twello Kascafé

Food:  Kaas en zuivel van Den Hoek uit Wilp Achterhoek, Honing van Imkerij het Fliertdal uit Twello, Balkenbrei en droge worst van Jansma uit Wijhe, Mosterd van de Deventer Stadsmosterd en Braakhekke mosterd uit Harfsen, Hachee, goulash en gehaktballen van ter Weele uit Oene, Honing van ’t Haagje uit Epe, Ben Ef- finks houtovenbrood uit Schalkhaar, Speciaal HoŒ rood van de Soete Suikerbol uit Twello, Appels, peren en kersen van Ooyman van de Wilpse klei, Forel en zalm van ’t Smallert uit Emst, Mueslikoeken van Elisabeth Bakt uit Wilp, Jams, siropen en desertsaus van te Pas uit de Achterhoek, Onbespoten fruit van Hekkert uit Terwolde en Duitemeier uit Welsum, , Bieren van Apeldoorns Stadsbier, Veluwse Schavuit en Sallandse bierbrouwerij, Aardbeien en aardbeienwijn van Bronsink uit Oene, Appel en perenschips van de Landman uit Raalte, Krentenbrood, gevulde koeken en speculaas van bakker Bril uit Gietelo, Vlierbessenproducten van Culibes uit Zenderen, eieren van Grotentraast uit Wesepe, Koffi e en thee van Ten Have uit Deventer en Blooss uit Twello, Groenten van de Haverkamp uit Colmschate, Walnoot- en hazelnootolie van Mobipers uit Zoelen, Melen en broodmixen van de molen in Bathmen, Zuivel en kaas van Urcade Vijfsprong uit Vorden, Hertenvlees van de Weerd uit Nijbroek, Pasta’s van Keuper uit Hengevelde, etc. etc. etc.!

Non-Food: Honingwaskaarsen van Imkerij de Bongerd van de Steenenkamer, Groentenzaden van De Bolster uit Epe, Life style producten van Knap Goed uit Epe, Sallands aardewerk van Petra Beltman uit Heino, Lavendelproducten van Ijsselvallei lavendel uit Terwolde, Kruidenthee, zalven en kruidenolies van de Polderkol uit Lelystad, Kerstbomen van de Buurte uit Oene, Meststoffen van Fortuin uit Twello, Groenten- en kruidenplanten van Harnk uit Twello, Sedumdaken van Van Zeœen uit Welsum, Kunstvlinders van Hažamp uit Twello, Kruidenplanten van Vincent Kuster uit Wilp, Pootaardappels van Robertus uit Apeldoorn, Nestkastjes van de Vogelwacht uit Deventer, Gratis boeken in de book-crossing, etc, etc, etc!!

Lavendel Ijsselvallei

Naast deze producten biedt Hof van Twello een basispakket biologische droogwaren aan en hebben zij verreweg het grootste aanbod van zaaizaden voor de moes- en siertuin met lijnen van van Hemert, Oranjeband, de Godin, Hof van Twello zelf, de Bolster, Vreekens Zaden, Garden Seeds en Tuinplus. Kom eens langs en zie wat je eigen streek je te bieden heeft. En meestal héél betaalbaar!

In de verwarmde restaurantkas, Het Glazen Hof, kun je bovendien lekker genieten van een drankje en een hapje, in de verwarmde speelkas kunnen je kinderen zich tegelijkerti jd uitleven in de zandbak, of een parti jtje tafelvoetbal, sjoelen, poolbiljart of andere spelletjes doen. Hof van Twello is een prachti ge plek om te zijn. Zowel in de zomer als in de winter.

Openingstijden:woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 uur dineren in Het Glazen Hof. Voor groepen vanaf 8 personen elke dag geopend voor bbq of diner. Vergaderarrangementen incl. maaltijden elke dag v.a. 8 personen. Ook een prima plek voor recepties, groepsuitjes of familiedagen. www.hofvantwello.nl - www.hetglazenhof.nl