U bevindt zich hier: Home

Even lekker weg vlakbij! Aflevering 3

Toerisme is ook voor de gemeente Voorst heel belangrijk. Al die mooi gelegen campings, prachtige tuinen en andere bijzondere attracties bieden veel werkgelegenheid. Tussen haakjes: Voorst heeft de laagste werkeloosheid van de hele Stedendriehoek!

Het is dit jaar alweer de derde keer dat er een toeristisch tv-programma vol boeiende informatie over de regio wordt gemaakt en uitgezonden. De kijker maakt kennis met diverse campings, zoals De Weeltenkamp, Den Hoek en De Haverkamp. Maar ook met fijne attracties als Pitch & Putt, de Buitensocieteit & Bowling en de Scherpenhof. Er is ook aandacht voor het Hof van Twello, Ribhouse Texas, Dorpskerk Wilp en het Speelparadijs-Pannenkoekenhuis. Ook Thermen Bussloo, de Levenstuinen Groot Hontschoten, de Wilpermolen en Landgoed Matanze komen aan bod. Vanaf woensdagavond vele dagen te zien op de Voorster kabelkrant, maar ook de 29e op de Deventer TV en volgende week donderdag op TV Apeldoorn.

Het Voorster Nieuws sluit daarop aan met informatie over reserveringen en hoe u zich kunt informeren via de websites. De informatie kunt u vinden op de kleurige dubbelpagina in deze editie van het Voorster Nieuws. U zult het met presentatrice Saskia Paulissen eens zijn: “Ik wist niet, dat er vlakbij zóveel te beleven is!”.

De eerste twee afleveringen gemist? Kijk deze hier terug.