U bevindt zich hier: Home

Haal je boerendiploma op de herten-(kinder)boerderij

Samen met de boerin kunnen de kinderen op 20, 26 en 28 februari 2019 de sfeer van het boerenleven zelf ervaren. Ze zien, voelen en ruiken veel verschillende dieren (groot en klein) op de gezellige boerderij. Een belevenis die ze niet mogen missen.

Kleine konijntjes knuffelen of de boerin helpen op de knusse boerderij. Wie wil dat nu niet? Samen met de boerin zien, voelen en ruiken de kinderen de vele verschillende dieren. De kinderen gaan gezellig helpen met het verzorgen van de dieren. Een belevenis die ze niet mogen missen. Ze leren en zien veel van dieren en de natuur. We gaan met leuke kleine (en grote) kruiwagens de herten voeren, de varkens verwennen door ze te borstelen en de lieve alpaca’s brokjes geven. Daarnaast de pony borstelen, eieren rapen, de pauw bewonderen en nog meer…

 Zomer 2018

In de pauze is er tijd om even te spelen o.a. in het hooi of op de skelters. Het is ook mogelijk om voor de kinderen die al een keer geweest zijn  het gevorderden diploma te behalen.

Wanneer: 20, 26 en 28 februari 2019, de kosten zijn € 6,50 per kind inclusief diploma, drinken, wat lekkers en een verrassing. Leeftijd ong. 4 t/m 12 jaar. Het begint om 10 uur (of 14.00 uur) en duurt 2 uur waarin wij volledig de leiding hebben, dus u kunt fijn meegenieten. Ook geschikt bij regenachtig weer. Één volwassen begeleider (ouder/verzorger) verplicht. Volwassenen € 2,50 p.p.

In verband met de groepsgrootte opgeven via 0571-291996 of info@hertenboerderij.nl. Bij veel aanmeldingen kan er ook 's middags een boerendiploma gehaald worden kijk op  www.hertenboerderij.nl voor meer info en foto's.

 

 

Boerenzakdoeken