U bevindt zich hier: Home

Minimap Voorst

Vrijdagmiddag 29 juni nam Gerard Kooistra van Natuurkampeerterrein de Haverkamp in Voorst officieel de minimap in ontvangst van wethouder Harjo Pinkster.

De minimap is een kaart waarop de toeristische attracties, landgoederen, tuinen en molens staan. Ook zijn de adressen van de restaurants en de verkooppunten van streekproducten opgenomen, de fietsknooppunten, de klompenpaden en twee fietsroutes.

Wegwijs in de gemeente Voorst.

Met deze minimap maken de ondernemers in het toerisme en de gemeente Voorst de bezoekers meer wegwijs in onze mooie gemeente.

Mmap 01

De minimap is gratis verkrijgbaar bij de toeristische attracties, de verblijfsaccommodaties en restaurants in de gemeente Voorst, tijdens de openingsuren van het gemeentehuis in Twello of in deze download. Daarnaast is de minimap ook opgenomen in de Zomerkrant (oplage van 120.000 stuks) van het Voorster Nieuws die op 20 juni verspreid is in de regio Stedendriehoek.

Impuls voor toerisme

De gemeenteraad heeft budget beschikbaar gesteld om het toerisme in de gemeente Voorst een impuls te geven. In nauwe samenwerking met de ondernemers in het toerisme worden nu een aantal projecten uitgevoerd zoals de realisatie van deze minimap. Op de agenda staan onder andere nog de lancering van een nieuwe toeristische website en de eerste stappen voor het opzetten van een wandelknooppuntennetwerk