U bevindt zich hier: Home

Wandelweekend Twello

Op 25 en 26 mei wordt in Twello een Wandel 1-2 daagse georganiseerd. De omgeving leent zich uitstekend voor schitterende wandelingen. “We hebben vijf verschillende afstanden, van 5 tot 25 kilometer”, vertelt de organisatie.

Op zaterdag en zondag zijn er verschillende routes waardoor je beide dagen kunt genieten van een prachtige wandeltocht. Op zaterdag loop je de IJsselvalleiroute en op zondag de Gelderse Landschapsroute. De routes gaan dwars door weilanden, bossen, langs beken en landgoederen. Je bepaalt zelf je afstand en of je op zaterdag, zondag of beide dagen loopt. D start en finish is in het centrum van Twello. Starten kan tussen 7.00 en 14.00 uur. Iedereen dient wel om 17.00 uur weer terug zijn.

Unnamed T Keizer

De wandel 1-2 Daagse Twello is verre van saai. Op de fraai uitgezochte routes kun je onderweg gebruik maken van verschillende boerderijen, landgoederen, educatiecentra en kerken die hun deuren voor de wandelaars openstellen. Verder loopt de route ook langs diverse horecagelegenheden, die je leuke aanbiedingen doen.

Afhankelijk van het aantal dagen en de afstand die je loopt ligt het inschrijfgeld tussen de € 5,00 en € 20,00. Daarvoor krijg je naast je deelname ook een fraaie medaille en een saunabon voor een gratis dagje sauna bij Thermen Bussloo. Enthousiast geworden? Schrijf je snel in voor 1 of 2 dagen wandelen op www.wandeldaagse.nl!

 

Dorpskerk Wilp Erwin Doorn

©Erwin Doorn